Visie

SAVE Training & Advies bestaat sinds 2002 en is een praktisch trainingsbureau dat op een enthousiaste en interactieve manier mensen traint, begeleidt en coacht. SAVE Training & Advies leert de medewerkers hun communicatievaardigheden met klanten of medewerkers te verbeteren, waardoor de resultaten voor de onderneming verbeterd worden. Maar het belangrijkste is nog, dat door de aangereikte vaardigheden en de spiegelende manier van trainen het plezier in de functie vergroot wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat trainingen alleen het gewenste resultaat opleveren als er een duidelijke koppeling bestaat met de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, de theorie van de training en de specifieke probleemstellingen van de eigen organisatie of branche. Wij geloven er niet in dat mensen alles alleen kunnen. Hulp in de individuele leerdoelen van collega’s, leidinggevenden of een coach zijn essentieel om de competenties te verbeteren. Alle trainingen van SAVE Training & Advies zijn altijd op deze zaken gebaseerd. Datgene wat in de training aan bod komt, wordt door middel van praktijkopdrachten direct in de praktijk gebracht.

Motivatie, talent, kennis, maar vooral ook de juiste vertaling naar de klant of medewerker toe van de opgedane kennis zijn belangrijke succesfactoren voor het goed functioneren binnen de organisatie. Om het optimale uit de medewerker en leidinggevenden te halen, is het van belang om continu deze zaken in het oog te houden. Al deze zaken bij elkaar zorgen voor een hogere tevredenheid bij de werknemer, competentie-ontwikkeling en dus ook voor een hoger rendement van de organisatie.